Contacteer ons
Zhang Peifeng

Telefoonnummer : 13953400544

Installatie van de verticaal opgezette eenheid van de ventilatorrol

December 17, 2019

De installatie

1. De eenheid zal door bekwame beroeps in het product en de lokale betrokken verordeningen worden geïnstalleerd.

2. om onverwachte voorwaarden te elimineren die tijdens vervoer kunnen worden veroorzaakt, de eenheidsrol zal voor lekkage (1.0mpa) voor installatie worden geïnspecteerd.

3. Vóór installatie, eerste controle of het voorbereidende werk, zoals luchtpijp, waterpijp, draadinterface en eenheid het bevestigen schroef klaar is.

4. De verticale eenheid is geïnstalleerd op de horizontale grond; De horizontale eenheden voor hijsen, die cliënten adviseren om 6-8 mm diameter van de ingepaste schroef met vaste, vlakke wasmachine, zouden de lentewasmachine en noot te gebruiken een stabiele eenheidsassemblage moeten handhaven, zou het hijsen van punten moeten zijn aanhaalt en moet genoeg sterkte hebben om gewicht van de materiaalverrichting te dragen en de trilling van runtime, zal opheffende eenheid ervoor zorgen dat de helling van de waterschotel om meer dan 5 ° af te voeren, de gecondenseerde waterafvloeiing goedkeurt.

5. Wanneer de eenheid wordt geïnstalleerd, wordt de verbinding tussen de waterpijp en de eenheid voorgesteld om flexibele pijp en ruwe bandverbinding goed te keuren. Wanneer de pijp wordt aangesloten, zou de kracht niet moeten bovenmatig zijn, en de torsie zou geen 205.6N.M moeten overschrijden om gewrongen barst en lekkage te vermijden.

6. De waterfilter zal op de de inhampijp van de eenheid worden geïnstalleerd om vuil te vermijden blokkerend de rol; De waterinham van de eenheid zou moeten zijn zacht geworden om de efficiency van de hitteoverdracht van de rol te verzekeren.

7. De inham en afzetwaterpijpen van de eenheid zullen met kleppen worden uitgerust om de waterbron tijdens de regelgeving en het onderhoud van de waterstroom af te snijden; De pijpen zullen pre- wordengeïsoleerd om lekkage van gecondenseerd water te verhinderen.