Contacteer ons
Zhang Peifeng

Telefoonnummer : 13953400544

Het verse luchtventilator staat ons toe om van het leven van verse lucht te genieten

December 17, 2019

  De wens voor een comfortabel milieu is niet meer het octrooi van ontwikkelde landen, nu begonnen vele binnenlandse mensen ook aandacht aan de levenskwaliteit te besteden, de luchtkwaliteitvereisten, niet alleen vereist het gebied van de luchttemperatuur om het comfort van mensen te ontmoeten, maar ook zo laag mogelijk vereist de tevreden en schadelijke van de luchtonzuiverheid gasinhoud. Daarom kan de binnenairconditioning niet alleen airconditioningsmateriaal voor temperatuuraanpassing gebruiken, maar ook verse lucht door de openluchtlucht van verse luchtventilator moeten introduceren om de binnenluchtsamenstelling aan te passen.

  om energie te besparen, wordt een verse luchtventilator gewoonlijk gebruikt om de lucht die van de ruimte wordt gelost en de verse lucht opnieuw te verwarmen die van de buitenkant wordt geïntroduceerd, zodat het verschil tussen de inkomende verse lucht en de binnentemperatuur niet groot is. Het belangrijkste materiaal om dit proces te realiseren is de warmtewisselaar in het verse luchtventilator. Het verse luchtventilator met klein volume van lucht is gewoonlijk venstertype, dat direct op het venster wordt geïnstalleerd; Groot volume van verse luchtventilator, dat in openlucht wordt geïnstalleerd of dat in het plafondplafond wordt geschikt. De warmtewisselaar die in het verse luchtruilmiddel de kenmerken van klein volume, de lichtgewicht en hoge efficiency van de hitteuitwisseling moeten wordt gebruikt zou hebben. Tegelijkertijd, zou het drukverlies van luchtstroom door de warmtewisselaar klein moeten zijn. Anders, is de energie die door de warmtewisselaar wordt teruggekregen minder dan de energie die door het verse luchtventilator wordt verbruikt. Daarom kan het onderzoek van verschillende types van warmtewisselaars technische reserves voor het techniekontwerp van verse luchtventilatie verstrekken.

  Het verse luchtventilator kan de hoge eisen van mensen voor leefruimteluchtkwaliteit, vooral in derde ontwikkelde landen verbeteren, zijn de nieuwe vereisten van luchtventilator strenger.